Ochrana osob, organizací a informačních systémů - Smejkal, Vladimír, 1955-
Budování bezpečnostního systému organizace není jednorázovým aktem. Jde o trvalý, nikdy nekončící proces. Ilustrativní moment je, že na setkání bankovního bezpečnostního managementu v Paříži se shodli všichni účastníci, že jeden pořádný bezpečnostní incident udělá pro zkvalitnění a prohloubení bezpečnosti organizace více, nežli teoretické proklamace. Tento příspěvek si kladl za cíl být jistým přehledem či úvodem do složité problematiky ochrany majetku, osob a informačních systémů.