Ochrana duševního vlastnictví : pirátům a padělatelům vyhlášen boj - Štěrbová, Ludmila, 1957-
Podle názorů potenciálních zahraničních investorů je jednou z bariér jejich zájmu o realizaci investičních projektů v České republice nezaručená ochrana jejich duševního vlastnictví, relativně volný prostor pro zneužívání těchto práv a velmi slabá možnost účinné obrany proti pirátům a porušovatelům práv. Touto neradostnou problematikou se však vláda již zabývá.