Oceňování nemovitostí při dělení podílového spoluvlastnictví - Jokl, Miloslav P., 1965- (1999)
Mělo by se při oceňování podílu na nemovitosti vycházet z jeho nominální nebo tržní hodnoty? Odpovědět se snaží následující příspěvek. Zásadní otázkou v této oblasti je, zda lze vůbec danou nemovitost reálně rozdělit.
Keywords: oceňování nemovitostí; podílové spoluvlastnictví; real property valuation; divided co-ownership