Obnova venkova je stále Popelkou : rozhovor s ing. Jiřím Hladíkem, zástupcem ředitele odboru realizace rozvojových programů Ministerstva pro místní rozvoj - Hladík, Jiří, 1959-
Rozhovor o Programu obnovy venkova v ČR s odpovědným pracovníkem Ministerstva pro místní rozvoj. Dozvíte se z něj, co bylo za uplynulých 10 let vykonáno a co se stále nedaří, jak se přidělovaly dotace v rámci Programu, o možnostech kofinancování z programu PHARE, o efektivitě vložených prostředků a postojích EU k našim aktivitám v této oblasti, o tom jak i v malých obcích financovat nezbytné - a mnohá léta opomíjené - investice.