Obětujeme ekonomický růst? - Vintrová, Růžena
Hlavní problémy v oblasti ekonomického růstu a dalších cílů hospodářské politiky - narůstající deficit obchodní bilance, obtížnost dezinflace a vyrovnanost státního rozpočtu.