Obecně závazné vyhlášky a správní dozor - Vedral, Josef, 1972-
Hlavním předmětem autorových úvah je rozbor některých aspektů dozoru správních úřadů (především okresním úřadů) nad obecně závaznými vyhláškami obcí podle hlavy čtvrté obecního zřízení.