Obec Lhota je na tom dobře : rozpočty místních úřadů - Krčová, Bohumila (1996)
Rozpočty místních úřadů, alokace výnosů daně z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a daně z příjmu právnických osob a dotace obcím ze státního rozpočtu.