Obec - subjekt soukromoprávních vztahů : přetrvávající nejasnosti - Zwyrtek Hamplová, Jana, 1965-
O problematice záměny pojmů "obec" a "obecní úřad" při uzavírání smluv mezi obcí a jinými (např. podnikatelskými) subjekty píše autorka v tomto příspěvku.