Obchodní zákoník ožil - Wawrosz, Petr, 1968-
Poslanecká sněmovna ČR schválila rozsáhlou novelu obchodního zákoníku. Vznikne tak u nás konečně standardní právní prostředí, které bude zabraňovat tunelování firem?