Obchodní zákoník : smlouva mandátní a smlouva komisionářská - Marek, Karel, 1949-
Ve stati popisovaných smluvních typů se využívá v praxi poměrně často, proto se autor ve svém příspěvku zabývá podrobným výkladem příslušných právních ustanovení obsažených v obchodním zákoníku.