Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Do skupiny přepravních smluv uzavíraných při podnikání lze přiřadit také smlouvu o nájmu dopravního prostředku a smlouvu o provozu dopravního prostředku. Oba uvedené smluvní typy jsou upraveny pouze v obchodním zákoníku (§ 630 až 637, resp. 638 až 641).