Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Další skupinu smluv uzavíraných při podnikání tvoří smlouvy přepravní. Jde např. o smlouvu o přepravě, zasílatelskou smlouvu a smlouvu o přepravě věci, lze sem zařadit také smlouvu o nájmu dopravního prostředku.