Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Mezi smlouvy obstaratelského typu, které podnikatel v rámci své podnikatelské činnosti uzavírá, patří smlouva, podle níž mu zprostředkovatel zařídí určitou obchodní záležitost - komisionářská smlouva.