Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Smlouvou o úvěru se zavazuje věřitel, že na požádání dlužníka poskytne v jeho prospěch peněžní prostředky do určité částky, zatímco dlužník se zavazuje, že poskytnuté prostředky vrátí a zaplatí úroky. Autor rozebírá další z typů obchodních smluv.