Obchodní smlouvy. (4), Pravidla prodeje podniku - Nesnídal, Jiří, 1939- (1999)
Předmětem kupní smlouvy může být i vlastnické právo k věcem, jiná práva a jiné hodnoty, jež slouží k provozu podniku. Spolu s nimi přecházejí i závazky související s podnikem.
Keywords: obchodní smlouvy; kupní smlouvy; obchodní právo; podnikání; závazky; trade agreements; purchasing contracts; commercial law; business; obligations