Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Předmětem kupní smlouvy může být i vlastnické právo k věcem, jiná práva a jiné hodnoty, jež slouží k provozu podniku. Spolu s nimi přecházejí i závazky související s podnikem.