Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
V souvislosti s plněním závazků vyplývajících z kupní smlouvy uzavřené mezi podnikateli vzniká celá řada problémů, z nichž většina má původ v nedodržení pravidel stanovených obchodním zákoníkem.