Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Ačkoliv obchodní zákoník neřadí určení jakosti zboží k podstatným částem smlouvy, vzhledem k jejímu významu pro řádné plnění závazku je účelné aby otázka jakosti byla ve smlouvě alespoň v nejnutnějším rozsahu upravena. V opačném případě se zvyšuje riziko sporu.