Obchodní smlouvy. - Nesnídal, Jiří, 1939-
V nové sérii článků se autor zabývá jednotlivými typy smluv upravených obchodním zákoníkem, a to především z pohledu jejich aplikace v podnikatelské praxi. Začíná kupní smlouvou.