Obchodní rejstřík po novele obchodního zákoníku - Bartošíková, Miroslava, 1950- (2001)
Tento materiál detailně objasňuje problematiku obchodního rejstříku tak, jak ji upravuje § 27 až 34 obchodního zákoníku a § 200 až 200d občanského soudního řádu. Dozvíte se podrobnosti o požadavcích na zapisované osoby a o dalších údajích zapisovaných do obchodního rejstříku i o procesněprávní úpravě obchodního rejstříku.
Středová příloha "Praktická příručka" časopisu Právní rádce č. 12/2001.
Keywords: obchodní rejstříky; rejstříkové řízení; trade registers; registration procedure