Obchod kontra růst : nekončící otázka - id
Málokterý ekonom pochybuje o tom, že volnější obchod napomáhá rychlejšímu růstu. Přesto zůstává závislost mezi mírou obchodní liberalizace a tempem hospodářského růstu pod palbou kritických připomínek.