Obce začaly druhou etapu svého hospodaření - Martínek, Radko, 1956-
V tomto rozhovoru konstatuje R. Martínek, předseda výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, že jak kraje tak obce skončily své hospodaření převahou výdajů nad příjmy ve výši 4,3 miliardy. Kraje hospodařily s přebytkem 1,8 miliardy, obce s deficitem 6,1 miliardy.