O zbraních do kapsy : stáhnou prodejci roletu? - Olbrichová, Alice, 1953- (2000)
O prodeji střelných zbraní v České republice, trhu se zbraněmi a o zákonu o zbraních se rozepisuje autorka tohoto článku.
Keywords: Česko; střelné zbraně; prodej; ranged weapons; selling