O špinavých penězích : prachy z pračky - Dubská, Drahomíra
Snad 180 nebo 200 miliard korun proniklo do oběhu v letech 1993 až 1997 ze zdrojů, které mají kriminální kořeny. Konstatovala to důvodová zpráva k návrhu zákona proti legalizaci výnosů z trestné činnosti. Jeho novela vstoupila od srpna v účinnost. Ztichnou teď pračky? Nad touto složitou problematikou se zamýšlí autorka tohoto příspěvku.