O reformě probíhá podrobná rozprava : rozhovor s náměstkem ministra vnitra RNDr. Josefem Postráneckým - Postránecký, Josef, 1961-; Heger, Vladimír, 1958- (2002)
V. Heger se dotazuje náměstka ministra vnitra ČR na problematiku reformy veřejné správy u nás, na příslušné "reformní zákony" a na financování celé přípravy reformy.
Keywords: veřejná správa -- reformy; public administration -- reforms