O některých úkolech veřejného práva při ochraně spotřebitele - Tomášek, Michal, 1963-
Autor se zabývá problematikou veřejnoprávní ochrany spotřebitele z různých aspektů ovšem především v souvislosti se vstupem ČR do EU. Problematika ochrany spotřebitele je v posledních letech velmi živá, v ČR je v tomto směru třeba ještě mnoho vykonat.