O nákladech životního prostředí : peníze, nebo život! - Olbrichová, Alice, 1953-
Kyanidová pohroma, která se převalila přes jihovýchodní Evropu, ukázala, jak nebezpečný je lehkomyslný přístup k ochraně životního prostředí a také jak drahá bude náprava. Zvýšený tlak Evropské unie se teď obrátí i na nás.