O firemní kultuře : jak žijí Češi v cizích službách - Bautzová, Libuše, 1957-
V tomto článku se dočtete o tom, jak v některých českých firmách sotva stačili sundat politické nástěnky a v jiných už s plnou parádou věší nové, ryze podnikové. Týká se to především americké a japonské kultury, resp. podnikové kultury, které k nám přináší prvky, na které nejsme ještě tak úplně připraveni, anebo kterým jsme naopak již odvykli. Jak se tedy žije Čechům pod zahraničním managementem?.