O důchodové reformě : Česká republika stále pod lešením : rozhovor s Vladimírem Špidlou a Volkerem Hansenem - Rysková, Světlana; Bohatová, Vladimíra; Záruba, Igor, 1965-; Špidla, Vladimír, 1951-; Hansen, Volker (2001)
Reforma českého důchodového systému se přece jen pohnula, vláda schválila umírněný návrh ministra Vladimíra Špidly. Výsledná podoba se však dá odhadnout jen stěží. Článek na uvedené téma je doplněn rozhovorem o důchodové reformě s ministrem práce a sociálních věcí V. Špidlou a expertem na sociální politiku při Spolkovém sdružení německých zaměstnavatelských svazů (BDA) V. Hansenem.
Keywords: důchodové pojištění; sociální pojištění; sociální politika; Česko