Nový prostředek obrany proti nečinnosti veřejné správy - Frumarová, Kateřina, 1976-
Správní žaloba proti nečinnosti správního orgánu představuje v našem právním řádu poměrně nový prostředek ochrany před nezákonnou nečinností veřejné správy, nicméně v řadě zahraničních států má již svou tradici a nezastupitelné místo. Článek přibližuje uvedenou problematiku.