Novinky v uplatňování daně z přidané hodnoty : nové způsoby výpočtu nároku na odpočet u plátců DPH poskytujících osvobozená plnění - Tomíček, Milan
Cílem tohoto materiálu je seznámit čtenáře s ustanoveními zákona o DPH, které se vztahují k odpočtu a které již sice byly součástí novely účinné od 1. dubna 2000, ale vstupují v platnost až od 1. ledna 2001. Materiál je koncipován tak, že nejdříve je uvedeno znění každého jednotlivého relevantního odstavce zákona o DPH a za ním následuje jeho podrobný komentář.