Novela zákoníku práce : potíže s přestávkami - Jouza, Ladislav, 1940-
Článek pojednává o jednom z problémů vzniklých v souvislosti s aplikací novely zákoníku práce od 1. ledna 2001, s nímž si mnozí zaměstnavatelé nevědí rady, a to o poskytování přestávek v práci. Přitom je jasné - a autor to dokládá - že nová úprava nepřinesla do zaměstnavatelské praxe žádné podstatné změny.