Novela zákona o obcích : tajemník obecního úřadu - Zwyrtek Hamplová, Jana, 1965- (2001)
Článek autorky J. Hamplové je zaměřen na objasnění změn, které přináší novela zákona o obcích v části věnované funkci tajemníka obecního úřadu.
Keywords: místní správa; obce; obecní úřady; obecní zastupitelé; local government; municipalities; local authorities; municipal officials and employees; Česko; Czechia