Novela zákona o obcích : tajemník obecního úřadu - Zwyrtek Hamplová, Jana, 1965-
Článek autorky J. Hamplové je zaměřen na objasnění změn, které přináší novela zákona o obcích v části věnované funkci tajemníka obecního úřadu.