Novela zákona o obcích : orgány zastupitelstva a rady obce - Zwyrtek Hamplová, Jana, 1965-
Autorka přibližuje změny, které přinesla novela zákona o obcích do dosavadní právní úpravy obecního zřízení. Zavádí se například nové pojmy jako "výbory", "osadní výbory", "kontrolní výbory" a "komise" a dochází též k posílení pozice zastupitelstva jako nejvyššího orgánu obce.