Novela zákona o obcích : důležité maličkosti - Zwyrtek Hamplová, Jana, 1965-
Novela zákona o obcích (zákon č. 128/2000 Sb.) hned v několika ustanoveních zpřísňuje výrazně formální stránku právních úkonů. Právní úkony obcí (jejich orgánů - starosty, rady, zastupitelstva), zejména pokudjde o smlouvy, musí splňovat požadavky zákona pod hrozbou jejich neplatnosti. Blíže J. Hamplová ve svém příspěvku.