Novela obchodního zákoníku : zděšení mezi podnikateli - Nesnídal, Jiří, 1939-
S informacemi kalibru poplašné zprávy, adresovanými statisícům drobných podnikatelů, vyrukovaly před Novým rokem dva české deníky. Jednalo se o to, že nová úprava tzv. obchodní firmy (dříve obchodního jména) v obchodním zákoníku přinese velmi negativní důsledky pro podnikatele. Autor uvádí věci na pravou míru.