Novela obchodního zákoníku : podnikání, podnikatel, podnik - Nesnídal, Jiří, 1939-
Zákon č. 370/2000 Sb., který s účinností od 1. ledna 2001 zásadním způsobem mění obchodní zákoník, znamená mimo jiné nové řešení problematiky sídla právnických osob, zápisu fyzických osob do obchodního rejstříku, pojetí podniku a podnikatele, jakož i neoprávněného podnikání. Autor tohoto příspěvku přibližuje obsah této novely.