Nové skutečnosti v ochraně proti nekalé soutěži - Hajn, Petr, 1935-
Málo důrazné nebo váhavé prosazování práva proti nekalé soutěži vede k tomu, že nekalému soutěžiteli zůstane zachována většina výhod, které mu jeho protiprávní počínání přineslo. Autor proto považuje za účelné vrátit se k úvahám o prostředcích ochrany proti nekalé soutěži v českém právním řádu a doplnit je o to, co přinesla rozhodovací praxe soudů a nedávná novela obchodního zákoníku.