Nové skupenství hmoty : sedm divů z Volgogradu - Kužel, Stanislav, 1970-; Ginterová-Richterová, Monika (2001)
Za dva tři roky k vám do domu přijdou energetici, odstřihnou dráty elektrického vedení a nainstalují věčný domácí energetický reaktor. Ten bude po zažehnutí vyrábět elektrickou energii bez jakéhokoliv doplňování paliva. To a nejen to slibuje po deseti letech výzkumů sedm fundamentálních objevů (založených na využití nízkoteplotního plazmatu) rusko-amerického výzkumného ústavu vedeného šéfem volgogradského výzkumného ústavu materiálů Ruské akademie přírodních věd (RAEN), akademikem V. Sobolevem. Přečtěte si tuto zajímavou, nicméně polemickou stať.
Keywords: alternativní energetické zdroje; alternative energy sources