Nové příležitosti pro pojišťovnictví v jednotném vnitřním trhu - Mesršmíd, Jaroslav (1999)
Stať o nových horizontech čs. pojišťovnictví v rámci jednotného trhu EU.
Keywords: Evropská unie; vnitřní trh; pojišťovnictví; pojišťovny; Česko