Nové pokolení poradců - rizikoví mentoři - Leonard, D.
Začínající podnikatelé a šéfové nových (tzv. start up) firem potřebují ke svému úspěchu o hodně víc než trochu štěstí: dobrý nápad, slibnou technologii a volnou garáž. Na jejich cestě k podnikatelskému Olympu jim dnes vydatně pomáhají tzv. "mentor kapitalists" - specifický druh poradců/mentorů a zároveň investorů. Též se označují jako "rizikoví mentoři". A o nich se dočtete v tomto článku.