Nová úprava podání ve správním řízení - Mates, Pavel, 1947-
V porovnání s oběma justičními procesními předpisy, je správní řád vysoce stabilním zákonem. Zatímco trestní řád byl za dobu svojí účinnosti změněn třicetkrát a občanský soudní řád prošel neuvěřitelným počtem 52 novel, zákon č. 71/1967 Sb.(správní řád), byl dosud dotčen pouze třikrát, z čehož dvě poslední změny se týkaly elektronického podání, tedy nových způsobů komunikace se správními úřady včetně správců daní. A právě novelizace správního řádu se týká článek autora.