Nová pravidla hospodářské soutěže - Bednář, Josef, 1956- (2000)
Vláda schválila návrh nového zákona o ochraně hospodářské soutěže, jehož cílem je plná harmonizace českého soutěžního práva s předpisy Evropské unie.
Keywords: ochrana hospodářské soutěže; harmonizace práva; competition policy; harmonization of laws