Nová ekonomika vyžaduje nové metody managementu - Souček, Zdeněk, 1932-2023
Článek o nové ekonomice a nových metodách manažerů nových podniků. Zavádění všech uvedených metod do praxe musí být cílevědomě řízeno top managementem, protože právě ony tvoří tzv. value drivers, tj. činitele zvyšující hodnotu firmy, která je jedním z klíčových cílů firmy. Autor uzavírá, že o celkovém úspěchu však vždy rozhoduje člověk.