Nezvládnutelná těžkost bytí - Dostálová, Ivana, 1951-
Autorka se rozebírá problematiku chudoby, sociálních záchranných sítí a otázku strategie sociální politiky v ČR a provádí srovnání se světem vyspělým i rozvojovým.