Neznalost exportéry neomlouvá - Klvačová, Eva, 1943-2010
Rozhovor s doc. Ing. Juditou Štouračovou, CSc., ředitelkou Centra vnějších ekonomických vztahů o rozvoji českého exportu a jeho informační podpoře.