Nezaměstnanost v zemích OECD : souboj s mocným nepřítelem - Dostálová, Ivana, 1951-
Vysoká a trvalá nezaměstnanost zůstává hlavním ekonomickým a sociálním problémem mnoha vyspělých zemí. Jednou z částečně úspěšných cest je Strategie zaměstnanosti OECD, jejíž výsledky hodnotí nedávná studie z dílny stejné organizace a čtenářům je předkládá I. Dostálová ve svém článku.