Nevíte o místě? : situace na trhu práce - Kužel, Václav
Rozhovor s vedoucím oddělení politiky zaměstnanosti SSZ Ministerstva práce a sociálních věcí V. Kuželem o nezaměstnanosti, situaci na trhu práce v ČR, principech politiky zaměstnanosti publikovaných v instrukcích Evropské unie výhledech do budoucna v oblasti trhu práce v ČR.