Neúspěchy hospodářské politiky : co ekonomové nevědí - Malý, Jiří, 1974-
Vytvoření solidní ekonomické předpovědi či efektivního mixu hospodářských politik je velice obtížné. Příčinou může být rozdílná odezva různých účastníků trhu na tentýž ekonomický jev nebo zpoždění jejich reakce na určitou událost.